Aangenaam!

Marie-Claire de Koster Marketing Advies

Mijn naam is Marie-Claire de Koster. Gedreven freelance marketeer binnen online én offline marketing. Graag help ik zzp’ers en ondernemingen binnen het MKB marketingdoelstellingen scherp te krijgen en deze te realiseren.
Voor de ene onderneming is dat bijvoorbeeld betere zichtbaarheid, meer verkopen of meer leads verkrijgen. Waar de ander graag als autoriteit wil worden gezien binnen het vakgebied.

Online & offline marketing

Online marketing biedt enorm veel kansen, juist voor het midden- klein bedrijf. Kansen die vaak blijven liggen door gebrek aan tijd of kennis. Voor een relatief lage investering kan je grote impact maken.
De reden waarom ik on- en offline marketing combineer? Online en offline zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor de klant ben jij één bedrijf. Je uitstraling & beleving online en offline moeten elkaar versterken, wil jij de groei van je bedrijf kunnen realiseren.
Met mijn kennis er ervaring binnen online marketing als ‘Register Digital Marketeer’ en 10 jaar ervaring binnen offline marketing in de rol van productmanager en brandmanager heb ik brede marketing kennis opgedaan. Kennis en ervaring waarmee ik jouw bedrijf graag help de volgende stappen te zetten.

Strategie & uitvoering

Geen losse flodders meer of posten om te posten, maar samen gaan we werken aan een online marketing strategie op maat waardoor je doelgericht aan de slag kan met een concreet en praktisch plan.
Ook help ik je graag met het implementeren van dit plan. Bijvoorbeeld bij het inzetten van je social media, website optimalisatie, SEO en content creatie (waarbij mijn hobby fotografie misschien goed van pas komt) en offline marketing. Ik kan ik je adviseren, ondersteunen of het zelfs werkzaamheden uit handen nemen zodat jij de focus hebt op jouw bedrijf.

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.